این مرکزدر مهرماه سال 97بصورت پایگاه با همکاری استانداری خوزستان در راستای طرح کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه ملاشیه اهواز افتتاح گردید وسه ماه بعد از شروع کار این پایگاه با گرفتن کد به عنوان یکی از مراکز رسمی کانون پرورش فکری در آن منطقه به کار خود ادامه داد.

در حال حاضر این مرکز در منطقه حاشیه و محروم با مساحت 200 متر مربع وحدود 5000 جلد کتاب برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز : ارائه برنامه های متداول فرهنگی ، هنری و ادبی و بدلیل تک نیرو بودن و نداشتن مربی هنری و ادبی  کارگاههای تخصصی ویژه برگزار نمیگرد

بخش های مرکز: یک سالن در حیاط مرکز که جهت پخش فیلم و نمایش در نظر گرفته شده ولی هنوز تجهیز نشده است و یک سالن اصلی جهت مطالعه و امانت کتاب و 3 کلاس جهت اجرای فعالیت ها

امکا نات ویژه : ندارد

امکانات کارگاهی :ندارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت مرکز : 8 الی 13 / روزهای زوج دخترها و روز های فرد پسرها

پرسنل : یک مربی مسئول و یک خدمات

شرایط عضویت : 6تا 17 سال و عضویت رایگان

.......................................................................................

نشانی : خوزستان – اهواز – ملاشیه خ 8

تلفن : -

مسئول مرکز: مینا مشتری

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/03/31 - 12:53
  • تعداد بازدید: 2828
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز ثبت‌نام کارگاه‌های حضوری و مجازی فصل تابستان در کانون خوزستان

سرپرست اداره کل کانون خوزستان از ثبت‌نام کارگاه‌های حضوری و مجازی فصل تابستان مراکز فرهنگی هنری کانون استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی  کانون خوزستان، حبیب آل‌کرد سرپرست اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اعلام این خبر افزود؛ فعالیت‌های حضوری و غیرحضوری تابستانه کانون با عنوان «در مسیر قله» و با شعار «ایمان، امید و دانایی» در سراسر استان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان تا ۵ تیرماه ۱۴۰۲ فرصت دارند  در این کلاس‌ها ثبت‌نام و  از خدمات کانون استفاده کنند.

وی اضافه کرد؛ فعالیت‌های کانون در دو بخش فعالیت های کتابخانه ای از جمله؛ قصه‌گویی، معرفی مشاغل، شخصیت‌ها، وقایع، سرود، نمایش خلاق و... (به‌صورت رایگان) و بخش کارگاه‌های آموزشی تخصصی، مهارتی و تربیتی به‌صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

آل کرد در ادامه تصریح کرد؛ متقاضیان می‌توانند با مراجعه به مراکز کانون و پس از تکمیل فرم عضویت در کارگاه‌های، نقاشی، خوش‌نویسی (تحریر و قلم)، سفال‌گری،  داستان‌نویسی مقدماتی، قصه‌گویی، کاردستی مقدماتی و تکمیلی، رباتیک، نمایش خلاق، شعر و بازی و...، نام‌نویسی و با گذراندن تعداد جلسات تعریف‌شده، گواهی پایان دوره دریافت کنند و در صورت داشتن شرایط لازم، جذب انجمن‌های کانون ‌شوند.

گفتنی است؛ زمان شروع این کارگاه‌ها از روز ۶ تیرماه لغایت ۱۸ شهریورماه تعیین شده است و علاقه‌مندان در گروه‌های سنی «نوباوه» (۴ سال به بالا)، «نوخوان»(۷ سال به بالا)، «نونهال»(۹ سال به بالا)، «نونگاه (۱۲ سال به بالا) و «نوجوان»(۱۵ سال به بالا) می‌توانند در این کارگاه‌ها شرکت کنند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت